Pekárna a cukrárna Kvilda
V současné době může pekárna nabídnout škálu výrobků v mnoha druzích. Kolem sedmdesáti druhů jemného pečiva, třiceti druhů běžného a speciálního jako plundrové, listové, odpalované v sortimentu slaném i sladkém, minimálně sedm druhů chleba, z nichž Kvildská žabka ze tří druhů mouky a brambor se umístila na druhém místě v krajské soutěži Západních Čech. Cibulové dalamánky se škvarky jsou žádanou ozdobou rautů a oslav. Tmavý César skončil v Jihočeské soutěži třetí. Nabízíme i vlastní cukrářské výrobky tukově odlehčené typu, pravý medovník dělaný z více jak sto let starého Šumavského receptu a krále našich zákusků, stále nedostatkového POVIDLONĚ.
Pekárna Kvilda byla vystavěna v letech 1997 – 2006 v několika etapách rekonstrukcí ze starých garáží, kdy se ze skromných poměrů a základním sortimentem pekařských výrobků vyráběných však poctivě jako domácí pečivo s vlastními recepturami stala synonymem pro rychlé a kvalitní občerstvení všeho druhu méně i více náročnějších turistů, vyznavačů běžeckých stop a cyklotras.
Pondělí | 8:00 | 16:00 |
Úterý | 8:00 | 16:00 |
Středa | 8:00 | 16:00 |
Čtvrtek | 8:00 | 16:00 |
Pátek | 8:00 | 16:00 |
Sobota | 8:00 | 16:00 |
Neděle | 8:00 | 16:00 |
Kvilda 75, Kvilda, tel.: (+420) 388 435 578